top of page

In 2017 Monique Mai Launched a Festival in the Kings Garden in Copenhagen. A festival focusing on lyrics and handplayed music.For more information in english please Email Monique Mai.

I 2017 lancerede Monique Mai i samarbejde med Herkules Pavillonen en ny mini festival i kongens have, en festival der skulle sætte fokus på håndspillet musik og tekster med noget på hjerte. 

Dette gjorde hun ved at håndplukke nogle af de bedste sangskrivere og skabe 2 dage i musikkens og lyrikkens tegn. 
Læs mere om visionen for festivalen, og det 2-dages musikprogram

nedenfor 

Nyt gratis Troubadur-arrangement i Kongens Have

 

København får til september et nyt gratis musikarrangement, der sætter fokus på musik med noget på hjerte i troubadourtraditionens univers. ”Troubadour” priser den håndspillede musik, hvor ordets magt er i fokus, og lader portene til kongens have stå åbne for alle.

 

Troubadour

Torsdag d. 14. & fredag d. 15. september

Kongens Have, København

Kl. 14.00-21.00 begge dage

Fri entré

 

Oplev kunstnere som Stig Møller, Per Worm, FRANKiE, Klaus Handsome, Eigil Bak og mange flere.

Se fulde program på facebookeventet ”Troubadour i Kongens Have”

Det bliver ikke lyden af p3s buldrende basgange og tunge beats, der vil markere starten på efteråret i Kongens Have, men snarere sarte guitarpickings, stærke vokaler og vigtigst af alt solide historier og sangtekster, der vil sive igennem træernes blade i haven. To dage med fokus på ord, historier og musik fra hjertet i troubadourtraditionens univers.

 

“Vi vil skabe et københavnsk rum for musik med noget på hjerte. Jeg mener i høj grad, at det er en mangelvare i en tid, hvor underholdningsprogrammer med covermusik dækkes i de største medier og kultursektioner, og musik helst er noget der skal være lettilgængeligt og festligt”

Follow Monique Mai
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page